Sijainti

Missä ihmeessä?

Vuokatin Helmi löytyy aivan Katinkullan kyljestä: päärakennukselta huvilalle on matkaa vain muutama sata metriä. Katinkulta sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Sotkamon keskustasta Kajaanin suuntaan. Sotkamosta Kajaaniin on matkaa noin 35km. Kajaani, Sotkamo ja Vuokatti sijaitsevat Suomen keskipaikkeilla, Kainuun maakunnassa Oulun läänissä

Kuinka sinne pääsee?

Helsingistä käsin Vuokattiin pääsee helposti. Junat kulkevat päivittäin suoraan Kajaaniin ja lentokenttä sijaitsee noin 40km päässä huvilalta. Bussi Kajaanista Vuokatin kautta Sotkamoon kulkee monta kertaa päivässä, ja moni vuoro pysähtyy Katinkullassa erikseen. Myös omalla autolla pääse perille vaivatta, sillä valtatie kulkee aivan Katinkullan läheltä.

Alueen palvelut

Vuokatista löytyy tekemistä joka lähtöön. Alle puolen kilometrin päässä VuokatinHelmestä tarjoaa palveluitaan Pohjoismaiden monipuolisin lomakohde Holiday Club Katinkulta. Katinkulta on tunnettu kattavasta urheilutarjonnasta, kylpylästä ja useista tapahtumista ympäri vuoden. Kivenheiton päässä huvilasta sijaitsee myös Vuokatti Bowling - 12-ratainen keilaviihdekeskus. Vuokatin Rinteillä voi nauttia vauhdin hurmasta myös laskettelukauden ulkopuolella: kesäisin kulkupelinä on alamäkiauto. Vuokatista löytyy myös half pipe -tunneli, jossa voi lumilautailla tai laskea renkaalla ympäri vuoden. Läheinen Vuokatin Urheiluopisto tarjoaa myös erittäin monipuoliset urheilumahdollisuudet. Sotkamon keskustan kattavat palvelut auttavat jokapäiväisten tarpeiden hankinnassa. Ruokaostokset hoituvat vieläkin lähempänä: Vuokatin S-Market sijaitsee n.500 metrin päässä!

Lähimmät kohteet:

Yhteystiedot

VuokatinHelmi
Katinkullantie 7B
88610 VUOKATTI

  • dummy 045-1394666

  • dummy info@vuokatinhelmi.fi